top of page

Miriam Huysmans

Massage en NEI- therapeut

Het is mijn missie om te voorkomen dat jij als natuurlijke pleaser in een depressie of burn-out belandt of een chronische aandoening ontwikkelt. Ik wil jou heel graag leren hoe je EN voor jezelf EN voor anderen kan zorgen en dat dat allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Op basis van wetenschappelijk gebaseerde methoden, leer ik je via oefeningen om terug de taal van je lichaam te begrijpen. Hoe je jezelf snel en eenvoudig tot rust kunt brengen. Ik leer je opnieuw genieten van de kleine dingen. Wat energie is en wat het doet. Welke jouw persoonlijke energetische en emotionele onbewuste blokkades zijn. Hoe jouw energie invloed heeft op je omgeving, gezinsleven maar vooral op jezelf. Kortom het belang van het onderbewuste in het leven.

Mijn zelfontwikkelde stijl is gebaseerd op het vinden van de oorzaak van jouw klachten, problemen, lastigheden en die dan bij de wortel aanpakken op elk niveau. Dat wil zeggen op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch gebied. De body-mind connectie is van cruciaal belang voor mij een blijvend resultaat te bekomen. En elk traject is maatwerk en aangepast aan wat jij op dat moment nodig hebt om een stapje vooruit te zetten.

Er zijn een aantal technieken die ik gebruik in mijn sessies. Ik bekijk wat voor jou op dat moment de beste techniek is en die zet ik dan in. Een combinatie van 2 of meer technieken in 1 sessie is ook mogelijk

Of je kan kiezen voor een bepaalde methodiek of je kiest er voor om een specifiek probleem tot in de kern aan te pakken.

We kunnen ook samen bekijken wat de meest efficiënte manier van werken is voor jou.

Stress & burn-out coaching

Ik kan jou als erkend stress- en burn-out coach ondersteunen, begeleiden en aanmoedigen om stappen te zetten naar een aangenamer leven met minder stress. Met als einddoel een volledig herstel en re-integratie op de werkvloer. We zoeken samen uit wat jou helpt om positiever en energieker in het leven te staan, zodat je weer helemaal jezelf kan zijn.

Trauma therapie

Bijna ieder van ons leeft met de gevolgen van kleine of grotere trauma’s die psychosomatische klachten veroorzaken op langere termijn. Op basis van een wetenschappelijk gebaseerde methode, leer ik je via oefeningen om terug de taal van je lichaam te begrijpen.

Reiki, Chi Nei Tsang & NEI-therapie

Een Reiki-behandeling zorgt ervoor dat je weer helemaal in verbinding met je lichaam bent en een diepe ontspanning ervaart. Chi Nei Tsang is een Oosterse buikmassage die je helpt dagdagelijkse stress, spanning en zorgen af te voeren, waardoor de geblokkeerde Chi* opnieuw vrij kan stromen. NEI (Neuro Emotionele Integratie)brengt lichaam en geest, bewuste en onbewuste terug in balans. NEI gaat ook verder en dieper dan gelijk welke andere therapie of behandeling.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"Everything is connected"

QUOTE

bottom of page