top of page

Huur betaalbare ruimtes en geniet van de teamsfeer en andere sociale voordelen

FLEXIBEL RUIMTEVERHUUR VOOR PSYCHOLOGEN EN THERAPEUTEN.

SAMENWERKEN IN STIJL.

Website 

Via onze website wordt jouw profiel mee kenbaar gemaakt. Hier kunnen cliënten een duidelijk overzicht terugvinden van jouw diensten alsook afspraken inplannen in jouw agenda.

 

Diverse werkplekken

Ben je al actief in andere praktijken, of bij jouw thuis, of ben je nog actief in bijberoep, dan kan je bij Sentum ook slechts enkele uren als professional aan het werk. Je betaalt je vaste kost en nog een kleine extra per cliënt.

 

Supervisies 

Telkens wanneer je de behoefte voelt om bepaalde onderwerpen te bespreken waarmee je worstelt of waarbij je een extra opinie kan gebruiken, is het mogelijk een gesprek in te plannen tegen een interessant tarief met een ervaren supervisor.

Vaste lage prijs

Maandelijks betaalt u een lage vaste kost afhankelijk van het aantal uren (min 4u/week) die ervoor zorgt dat u niet meteen financiële druk ervaart, ook al bent u nog in opstart en hebt u nog maar weinig klanten.
*Vermelde prijzen zijn inclusief kosten ( elektriciteit/water/gas, koffie/water/thee) , exclusief BTW 

 

Flexibele werkuren

​Bij Sentum en dankzij deze formule is het mogelijk bij ons ruimtes per uur te boeken. Hierdoor kan je op een flexibele manier jouw agenda inplannen. Handig zowel voor jou als voor je cliënten.

 

Diverse ruimtes 

Dankzij deze formule kan je genieten van de mogelijkheid om in verschillende ruimtes met een divers karakter jouw professionele diensten aan te bieden.

 

Gratis digitale agenda

Wij bieden een handige tool aan waardoor cliënten op een comfortabel en eenvoudige manier hun afspraken kunnen inplannen bij jou.

Intervisie 

Telkens wanneer je de behoefte voelt om bepaalde onderwerpen te bespreken waarmee je worstelt of waarbij je een extra opinie kan gebruiken, is het mogelijk een gesprek in te plannen met een ervaren supervisor.