top of page

Katrin Matthyssen

NLP coach, career en talent coach & stress en burn-out coach

Ik wil jou en teams in beweging zetten. Een beweging tot meer zelfbewustzijn en zelfinzicht zodat jij (opnieuw) ownership van jouw leven opneemt. Resultaat: betere keuzes en meer impact!

Hoi! Ik ben Katrin, gedreven coach/mentor, graag bezig met groei en ontwikkeling, geïnteresseerd in mens en organisatie, verbinder, open minded en LEEfgenieter.

Een talentgerichte en empowerende benadering is de rode draad doorheen mijn coaching sessies. Via diepgaande gesprekken en onderbouwde tools worden jouw drijfveren, talenten en valkuilen zichtbaar.

Ook de obstakels op je pad (belemmerende gedachten, patronen,…) pakken we aan. Deze inzichten helpen je om bewust keuzes te maken in je loopbaan en leven.

Wat is het resultaat? Bij bewuste keuzes neem je je eigen stuur weer in handen, groei je in je zelfvertrouwen en vergroot je je veerkracht.

Van twijfel naar vertrouwen!

Van stress naar veerkracht!

Van voldoen naar voldoening!

Uit het hoofd in het hart!

Stress & burn-out coaching - van stress naar veerkracht

Als stress en burn-out coach begeleid ik jou bij het versterken van je veerkracht. Je krijgt in inzicht in je stresssysteem en je energiehuishouding, je leert bewust handelen naar je potentieel en drijfveren en je ervaart meer energie.

Nlp coach - van twijfel naar vertrouwen

Als nlp coach wil ik jou in beweging krijgen. Een beweging naar je binnenwereld (wie ben ik echt, wat wil ik) zodat je de best mogelijke versie van jezelf kan neerzetten in de buitenwereld. Resultaat; vertrouwen, kracht en keuzes die passen bij jou talenten en missie.

Loopbaancoach - ga voor LEEFbaar WERK

Als loopbaancoach begeleid ik jou bij jouw loopbaanvraag (mogelijk met loopbaancheque). Een traject (voor werknemers en zelfstandigen) om te onderzoeken wat nu écht bij je past. Inclusief kerntalenten analyse met uitgebreid rapport. Vergroot je werkplezier!

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


“ ont-moet en leef de beste versie van jezelf”

QUOTE

bottom of page