top of page

An Thys

Relatietherapeut & Psychosociaal Therapeut

Welkom op mijn pagina, mijn naam is An Thys. Binnen Sentum kan je bij me terecht voor eigentijdse psychosociale therapie en relatietherapie.

Als mens ben je voortdurend verbindend aan het werk in je eigen innerlijke wereld en tussen deze innerlijke wereld, anderen & de wereld buiten jezelf. Voor als dit niet helemaal goed loopt ben ik er voor je. Maar ik ben er ook voor je als het wel goed gaat en je gewoon hunkert naar “meer”. Gepassioneerd door welzijn en optimale levenskwaliteit begeleid ik al meer dan 15 jaar volwassen cliënten.

Mijn achtergrond in integratieve psychotherapie, relatietherapie, counseling en coaching heeft me uitgerust met een diepgaande kennis over menselijk gedrag, gevoelens en gedachten, en hoe we als mensen verbinding maken met onszelf, anderen en de wereld om ons heen. Ik ben leergierig en volg ieder jaar meerdere bijscholingen, op deze manier zorg ik er ook voor dat mijn aanpak fris en up-to-date blijft.

Mijn benadering

De visie waaruit ik vertrek tijdens de begeleiding is een brede en omvattende holistische visie; ik kijk naar jou (of jullie in relatietherapie) als een hele persoon met veel verschillende facetten maar ook naar alle aan jou verbonden factoren zoals je gezondheid, leefsituatie, werkomstandigheden, relaties, gezin, familie, zingeving en meer. Tijdens de sessies worden persoonlijke, vertrouwelijke gesprekken gecombineerd met methodes uit verschillende psychotherapeutische stromingen, dit noemt men ook wel integratieve psychosociale begeleiding (er worden o.m. experiëntiële met systemische elementen gecombineerd, een lichaamsgerichte en creatieve benadering met gesprekstherapie).

Relatietherapie & Sekscounseling

De kwaliteit   van onze intieme relaties heeft een grote invloed op onze levenskwaliteit en   bepaalt mee onze levensloop. Kiezen voor relatietherapie is een duurzame   & liefdevolle keuze voor jezelf, je partner en je relatie. Als   relatietherapeut & sekscounselor begeleid ik koppels die op zoek zijn   naar betere communicatie, meer begrip, warmte, intimiteit en verdieping in   hun relatie. Tijdens de intakefase zit ik met jullie beiden eerst individueel   en vervolgens gezamenlijk samen om in kaart te brengen waar jullie tegenaan   lopen en wat jullie verlangen van jullie relatie. Vervolgens gaan we van   start met een gepersonaliseerd begeleidingstraject op maat van jullie relatie   en hulpvraag.

Psychosociale Therapie

Draagkracht,   veerkracht en vormgeven aan je leven komen in de eerste plaats voort uit je   innerlijke wereld; je gedachten, je emoties, je wilskracht, je verlangens, je   verwondingen, je unieke levensverhaal … . Door verschillende gebeurtenissen,   ervaringen & omstandigheden kan het mis gaan en loop je vast; je   draaglast wordt groter dan je draagkracht, je veerkracht is verminderd en   vormgeven aan je leven vlot niet. Misschien heb je het gevoel niet meer goed   te weten wie je bent of welke keuzes de beste zijn voor jou. Als   psychosociaal therapeut geef ik samen met jou vorm aan een uniek   therapeutisch begeleidingstraject op maat van wie jij bent en jouw hulpvraag.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"In verbinding kan alles geheeld worden"

QUOTE

bottom of page