top of page

Jess Donckers

Psycholoog, Psychotherapeut & Founder


Hallo, ik ben Jess Donckers, psycholoog, psychotherapeut en oprichter van Sentum. Met een passie voor groei en veerkracht ben ik toegewijd aan het begeleiden van individuen naar een leven vol welzijn en betekenis.


Als ervaren psycholoog en psychotherapeut heb ik een diepgaande kennis van menselijk gedrag en emoties. Mijn achtergrond in de klinische psychologie stelt mij in staat om op een holistische manier naar de uitdagingen van mijn cliënten te kijken en gepersonaliseerde oplossingen te bieden.


Bij Sentum geloof ik in een warme, ondersteunende omgeving waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Mijn benadering combineert evidence-based therapieën met een diepgaand begrip van de unieke behoeften van elke cliënt. Samen werken we aan het verkennen van diepgaande inzichten, het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën en het bereiken van duurzame verandering.

Wat ik bied:

- Individuele therapie en counseling
- Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling
- Stressmanagement en burn-outpreventie
- Workshops en trainingen op maat

Mijn missie:

Bij Sentum streven we ernaar om elke cliënt te ondersteunen bij het bereiken van zijn volledige potentieel en een leven te leiden dat in lijn is met zijn waarden en doelen. Mijn missie is om een verschil te maken in het leven van anderen door empowerment, groei en zelfontdekking te bevorderen.

Neem contact op:

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven van welzijn en vervulling? Plan dan vandaag nog een afspraak in voor kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een leven vol betekenis en vreugde!

Loopbaancoaching

"Voel je dat je vastloopt in je huidige baan of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Loopbaancoaching kan de ideale weg zijn om weer richting te geven aan je carrière. Samen gaan we dieper in op jouw competenties, talenten en valkuilen, om vervolgens jouw werk- en privéleven nieuw leven in te blazen. Bovendien kunnen we je begeleiden bij het sollicitatieproces, als je dat wenst. En het beste van alles? Dit kan allemaal tegen een betaalbaar tarief, met de mogelijkheid om VDAB-cheques te gebruiken voor een maximum van 7 uur coaching."

Stress, angst & burn-out coaching

Na mijn afstudeeronderzoek over reïntegratie na burn-out, heb ik mijn focus verbreed naar het begrijpen van de oorzaken van dit fenomeen en hoe het preventief kan worden aangepakt. Door analyses van zowel de mentale als fysieke toestand, ben ik in staat geweest om diepgaand inzicht te krijgen in de behoeften van zowel individuen als bedrijven.

Psychologie en therapie

Ik werk als psycholoog en therapeut met bijna 10 jaar ervaring in individuele en relatietherapie. Mijn aanpak is cognitief-gedragsgericht, met focus op de verbinding tussen hoofd en lichaam. Ik bied een veilige omgeving waarin cliënten zich gehoord en gesteund voelen. Samen verkennen we gedachten, gevoelens en gedragingen om duurzame verandering te bereiken. Mijn passie is mensen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten. Laten we samen werken aan jouw welzijn en groei. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"Elke worsteling is het begin van een nieuwe groeifase"

QUOTE

bottom of page