top of page

Dr. Natasja Gubbels

Orthomoleculair arts

Natasja is een toegewijde arts met een diepgaand begrip van het belang van regelmatige routines, voedzame voeding en een gebalanceerde levensstijl voor een optimale gezondheid. Haar ervaring in een veeleisende professionele omgeving heeft haar de waarde doen inzien van preventieve zorg en holistische benaderingen. Vastberaden om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de orthomoleculaire geneeskunde, biedt ze deskundig advies en begeleiding om uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Persoonlijk behandelplan

Een persoonlijk behandelplan, omvat een holistische benadering die rekening houdt met alle aspecten van de gezondheid van de cliënt. Dit plan begint met een grondige evaluatie van de gezondheidsgeschiedenis, levensstijl, voedingsgewoonten en eventuele symptomen van de cliënt. Vervolgens worden op basis van deze informatie specifieke interventies en aanpassingen aanbevolen, waaronder voedingsadvies, suppletie met voedingsstoffen, leefstijlveranderingen, stressmanagementtechnieken en aanvullende therapieën zoals kruidengeneeskunde of acupunctuur. Het doel van dit behandelplan is om de gezondheid en het welzijn van de cliënt te optimaliseren door het lichaam in balans te brengen en de natuurlijke genezingsprocessen te ondersteunen.

Moleculaire omgeving voor organen

Als orthomoleculair arts streef ik ernaar om de organen in het lichaam te voorzien van de optimale moleculaire omgeving. Dit door te zorgen voor de aanwezigheid van optimale hoeveelheden nuttige voedingsstoffen die normaal in het lichaam voorkomen en door schadelijke stoffen te beperken. In de eerste instantie zal dit gebeuren door een gezonde levensstijl en gezonde voeding. Indien nodig worden er voedingssupplementen toegevoegd aan het behandelplan. Het doel is de zelfhelende processen in het lichaam te bevorderen, te ondersteunen en te stimuleren.

Bloedanalyse

Om deficiënties of functionele stoornissen ten gevolge van mogelijke tekorten op te sporen, wordt meestal een uitgebreide bloedanalyse uitgevoerd. Naast de klassieke bloedtesten worden in het kader van preventie van cardiovasculaire aandoeningen, metabool syndroom, aanwezigheid van zware metalen, verouderingsprocessen en kanker meer specifieke testen gedaan (oxidatieve stress, intracellulaire mineralen, DHEA, melatonine, carnitine, co-enzym Q10, hormonale bepalingen, vetzuurprofiel, DNA-profiel, HPA-as, darmmicrobioom...).

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"Our food should be our medicine and our medicine should be our food"

QUOTE

bottom of page