top of page

Collega's gezocht!

Psychologen, therapeuten, en coaches

Ben jij een zelfstandige psycholoog, coach of psychotherapeut op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die graag willen samenwerken binnen een multidisciplinair team. Of je nu op zoek bent naar flexibele werktijden of een vaste structuur, wij bieden mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.

Bij ons staat de cliënt centraal en streven we naar een holistische benadering waarbij zowel geestelijke als lichamelijke ondersteuning wordt geboden. Samen werken we aan het welzijn van onze cliënten, waarbij we diverse expertisegebieden combineren om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden.

Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons streven naar groei en succes? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een samenwerking!ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Kom jij bij dit fantastische team?

QUOTE

bottom of page