top of page

Ans Van Rompaey

Toegepaste Psycholoog & Psychotherapeut (ook jongeren +13j)

In onze praktijk staat de cliënt centraal en zetten we in op een holistische aanpak die zowel de geestelijke als lichamelijke aspecten van welzijn omvat. Met een focus op het individu streven we ernaar om samen met onze cliënten een volledig welzijnsplan te ontwikkelen.

Met mijn uitgebreide ervaring, vooral met jongeren vanaf 13 jaar, combineer ik verschillende expertisegebieden om een breed scala aan diensten aan te bieden die afgestemd zijn op de unieke behoeften van elke cliënt.

Veilige werkomgeving

De therapeutische samenwerkingsrelatie is voor mij van essentieel belang. Ik streef ernaar een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin cliënten zich vrij voelen om zichzelf te zijn en openlijk te delen wat er speelt. Het is mijn overtuiging dat ware groei en verandering voortkomen uit een diepgaande verbinding en wederzijds vertrouwen tussen therapeut en cliënt.


In deze veilige ruimte moedig ik een open dialoog aan, waarin we samen kunnen verkennen wat voor jou werkt en wat niet. Mijn rol is niet alleen om te luisteren, maar ook om te begrijpen, te ondersteunen en te begeleiden bij het ontdekken van nieuwe inzichten en mogelijkheden. Samen zullen we obstakels overwinnen en stappen zetten in de richting van persoonlijke groei en welzijn.

Bots jij op moeilijkheden?

"Ervaar je moeilijkheden of loop je vast in je leven? Bij mij staat jouw welzijn voorop, en samen kunnen we aan de slag gaan om jouw situatie te verbeteren. Aarzel niet om contact met me op te nemen, zodat we jouw specifieke vraag of probleem kunnen bespreken en aanpakken. Samen kunnen we werken aan een positieve verandering in jouw leven, waarbij jij als individu centraal staat."

Waarvoor kan je bij mij terecht

"Ontdek hoe ik jou kan ondersteunen bij diverse mentaal-emotionele en psychische uitdagingen, waaronder angstgevoelens, stress, somberheid, omgaan met emoties, een laag zelfbeeld en meer. Samen kunnen we werken aan het vinden van oplossingen en het creëren van meer welzijn in jouw leven."

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"De samenwerkingsrelatie staat centraal in de therapie"

QUOTE

bottom of page