CLIËNTEN

"A comfort zone is a beautiful place

but nothing ever grows there "

Sentum biedt naast allerlei diensten een unieke werking aan. Vanuit onze ervaring in zowel de klinische- als de arbeidspsychologie weten we hoe belangrijk acute opvolging kan zijn en hoe belangrijk een goede klik en de juiste aanpak is. Van daaruit streven we er tevens naar om lange wachtlijsten te voorkomen.   

Het intakegesprek  wordt door één van onze breed geschoolde, ervaren specialisten gedaan die ons team en onze werking door en door kent, en die naast de psychologische basisopleiding minimaal een 4-jarige integratieve scholing heeft genoten. Op deze manier.. 

Diensten

Psychotherapie voor volwassenen Psychotherapie voor kinderen en jongeren Cognitieve gedragstherapie Loopbaanbegeleiding
EMDR
Burn-out begeleiding
Bekijk alle diensten

Opleidingsdagen & Community

Sentum biedt opleidingsdagen of avonden voor geïnteresseerden zonder voorkennis.Daarnaast zijn er verschillende thema-avonden waarbij u kan aansluiten

Unieke werkwijze

Na de eerste kennismaking via mail, telefoon of in de praktijk volgt een intakegesprek. Opvolging gebeurt bij iemand waarmee u een klik heeft en die u in een individueel traject of multidisciplinair zal verder helpen. U krijgt tools waarmee u aan de slag kunt en u heeft een vast aanspreekpunt binnen de praktijk

Lezingen & workshops

We bieden allerlei lezingen aan waaronder lezingen over burn-out, narcisme, depressie, hoogsensitiviteit, moederrollen, de moderne man en nog veel meer.

Video afspelen

Sentum organiseert regelmatig lezingen, workshops en opleidingsdagen.

Daarnaast zijn er de Sentum Community groepen. Tijdens samenkomsten gaan over een specifiek thema waarbij er in groep over verschillende onderwerpen wordt gesproken. 

Een burn-out, we hebben er allemaal al van gehoord.
De een noemt het onzin, de ander heeft er zelf zwaar van afgezien of kent mensen in zijn of haar omgeving die ermee worstelen.

Tijdens deze lezing informeren we u over wat een burn-out nu precies is, de fabels & feiten, de do’s & don’ts, hoe u triggers bij uzelf of anderen kan herkennen, hoe ermee om te gaan en hoe het te vermijden. 

HSP staat voor Hihly Sensitive Person.
Herkent u uzelf in de omschrijving van hoogsensitiviteit, heeft u interesse in wat het precies wilt zeggen of in tools voor HSPers?
Tijdens deze lezing krijgt u een compleet beeld van hoogsensitiviteit en tips voor HSPers.

Tijdens deze lezing leert u wat narcisme inhoudt, hoe u een narcistische persoonlijkheid herkent en wat te doen wanneer u of iemand in uw omgeving een narcistische persoonlijkheid heeft.  

Tijdens deze lezing informeren we u over de verschillende soorten depressies, het ontstaan van een depressie, de manieren om ermee om te gaan en wat u kan doen wanneer iemand in uw omgeving ermee kampt.

Nog vragen?

0467 051779

We streven naar een samenwerking die veel voldoening geeft zowel tijdens als na het werk. #samensterk 

"We can not change anything until we accept it"
-Carl Jung-

Hot Topics & Nieuws

Nieuws &Updates

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van al onze vacatures, opleidingen, workshops en andere vooruitgang binnen Sentum.
  Life is the Dancer and you are the Music
  Ana Canelas
  healing therapist

  Kom jij ons team versterken?

  Stuur snel je CV naar info@sentum.be

  In ons centrum staan Body, Mind en Soul centraal voor alles en iedereen. Hiermee trachten we ook onze holistische visie naar voor te brengen. Tijdens de eerste intake wordt een duidelijk beeld geschetst van de gezondheidstoestand van de persoon. Niet enkel door vragen, maar ook door middel van metingen. Meten is weten! Verder gaan we aan de hand van die resultaten  een traject bespreken om samen met ons team op te starten. 

   

  BLOG -Trauma

  Je hebt waarschijnlijk ooit al één of meerdere schokkende gebeurtenissen meegemaakt waarbij je heftige emoties zoals angst, verdriet, hulpeloosheid of andere intense emoties hebt ervaren.

  Read More »

  Blog -Gezondheid

  Zowel in het zakelijke als in het persoonlijke leven van ons. En hoewel ademverfrissers of snoepjes het verbergen, genezen ze het probleem niet…

  Read More »

  BLOG -Geluk

  Het is belangrijk om te weten wat jou gelukkig maakt omdat dit inzicht je kan helpen om een vervullend en bevredigend leven te leiden. Wanneer je begrijpt wat jou gelukkig maakt, …

  Read More »

  BLOG -Slaap

  Wist je dat een goede nachtrust een fundamentele rol speelt in je emotionele welzijn? In dit artikel duiken we dieper in op het belang van nachtrust voor je psychologische balans.

  Read More »

  BLOG -ACT

  De kracht van ACT. Stel je voor je probeert een bal onder water te houden en je laat hem plots los. Herken je dit ook wel eens op vlak van jouw emoties?

  Read More »