top of page

Sidney Tops

Stress & burn-out, Loopbaan en Business coach

Ben je even uit balans?
Wil je beter kunnen omgaan met stress, jouw leven terug in evenwicht brengen, jouw veerkracht verhogen en voor jezelf de juiste grenzen en prioriteiten stellen?
Dan ben je bij mij exact waar je moet zijn!

Op basis van jouw talenten, sterktes en drijfveren, en vanuit mijn ervaring als mens, erkend stress en burn-out coach en preventieadviseur, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Op het einde van onze reis ga je zelfbewust, zelfverzekerd en met liefde de uitdagingen in jouw leven aan.


Waarvoor kan je bij mij terecht?

Bij mij kun je terecht voor een luisterend oor, waarbij ik je help om stress en burn-out aan te pakken. Ik bied begeleiding in preventie en welzijn op het werk, en help je vaardigheden te ontwikkelen om beter met stress om te gaan. Daarnaast geef ik ook business coaching en ondersteun ik je bij het vinden van evenwicht en welbevinden in je privéleven. Samen werken we aan het verhogen van jouw veerkracht en aan zelfbewustzijn, waarbij we focussen op het stellen van grenzen en prioriteiten. Ik begeleid je ook in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Bovendien bied ik stoelyoga-sessies aan en organiseer ik workshops over meditatie, mindfulness en creatief onthaasten.

Problemen oplossen

"We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het heeft veroorzaakt," sprak Albert Einstein wijze woorden die ons herinneren aan de kracht van vernieuwing en creativiteit in het aanpakken van uitdagingen. Deze uitspraak benadrukt het belang van een frisse benadering, een nieuwe kijk, en het vermogen om buiten de gebaande paden te denken om werkelijke verandering te bewerkstelligen.

Stress en burn-out coaching

Stress en burn-out coaching biedt een veilige en ondersteunende ruimte om te werken aan het overwinnen van stress en burn-out. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw stress en identificeren we de triggers die bijdragen aan jouw gevoel van overweldiging. Door middel van gesprekken, oefeningen en praktische strategieën help ik je om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde balans te vinden in je leven. Mijn doel is om je te empoweren en te begeleiden naar een leven waarin je beter kunt omgaan met stress en meer veerkracht hebt om uitdagingen aan te gaan.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"Het is maar door een storm van windkracht 10, dat het riet z’n ware veerkracht kan laten zien."

QUOTE

bottom of page