top of page

Anouk Wouters

Klinisch Psycholoog

Mijn keuze voor de studie psychologie komt voort uit mijn diepgewortelde passie om mensen vooruit te helpen. Met een open blik en empathie luister ik naar ieders unieke verhaal, en ik geloof sterk in de kracht van menselijke verbinding. In mijn werk bij Sentum streef ik ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen.

Mijn toewijding aan het welzijn van anderen gaat verder dan alleen mijn werk bij Sentum. Momenteel ben ik ook actief als CAW-medewerker bij Kruispunt, waar ik mijn vaardigheden en ervaring inzet om mensen in nood te ondersteunen en begeleiden.

Met mijn passie, inzet en ervaring sta ik klaar om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Laten we samen op weg gaan naar een betere toekomst. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wie kan er bij mij terecht?

(Jong)volwassenen die het mentaal moeilijk hebben kunnen, met allerhande problemen dat het leven met zich meebrengt, bij mij terecht. Wanneer je botst op moeilijkheden waardoor je het bos door de bomen nier meer ziet, kijk ik graag samen met jou naar wat jij nodig hebt om je leven zelf terug richting te geven. We gaan met andere woorden samen op zoek naar wat jij nodig hebt.

Hoe ga ik te werk?

In mijn benadering leg ik altijd de nadruk op een persoonlijke, cliëntgerichte aanpak, gekenmerkt door openheid en empathie. Voor mij is de relatie met de cliënt van onschatbare waarde en staat deze dan ook centraal in mijn werk.

Hulp op maat?

Ik vind het erg belangrijk om te kijken naar wat jij nodig hebt, dit zorgt ervoor dat ieders traject uniek is. Het is niet voor iedereen altijd even duidelijk wat er juist moeilijk loopt, samen kunnen we dit uitzoeken doorheen onze gesprekken. Op jouw tempo kijken we wat jij nodig hebt en wat er voor jou het beste werkt.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"You can't pour from an empty cup"

QUOTE

bottom of page