WORKSHOPS & LEZINGEN

WORKSHOPS EN LEZINGEN

Elke maand trachten we opnieuw een gevarieerd programma aan te bieden, zodat we aan al jullie noden en behoeften kunnen tegemoet komen om jouw leven meer of terug in balans te krijgen

De mens behoort biologisch gezien graag tot een of meerdere groepen, dit zorgt, vaker dan we willen toegeven, voor (on)bewust kuddegedrag.Bewust omgaan met je voorkeuren kan dus essentieel zijn voor jouw groeipad

Opleidingsdagen

Binnen Sentum hechten we veel belang aan levenslang leren. Daarom organiseren we op regelmatige basis opleidingsmomenten. Deze kunnen verspreid zijn over verschillende dagen of plaatsvinden op een voor- of namiddag. We trachten zoveel mogelijk tijdens de weekends te organiseren om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aanwezig te kunnen zijn.

Lezingen

Onze lezingen gaan over allerlei onderwerpen zoals Hoogsensitiviteit, Stress- & Burnout, Hoogbegaafdheid, Narcisme, Depressie, Moederrollen , de Nieuwe man,.. en nog veel meer. Heb je bovendien interesse in een bepaald onderwerp en kan je het niet terugvinden in onze lijst, laat ons dan zeker een bericht via de contactpagina.

Workshops

Tijdens diverse workshops trachten we jouw kennis en kunde op een interactieve en/of integratieve manier te brengen. Dit kan zowel individueel, als met je gezin of met je team vanop het werk. Bij Sentum hebben we heel wat experts die hun kennis en kunde graag met jou delen.

Sentum Community

In community groepen delen we verhalen, tips & trics en helpen we elkaar verder op een aangename manier binnen een gezellige hechte groep. De opstart van een groep gebeurt telkens op een vast moment, waardoor het niet mogelijk is later mee in te voegen, dit om de veiligheid binnen de groep te garanderen en een vertrouwelijke sfeer te bestendigen.

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world." - Nelson M.

Ook interesse om deel te nemen?

Laat uw gegevens hier achter en we nemen snel contact op met u om verder af te stemmen!