top of page

Wouter Muylaert

Holistisch Massagetherapeut

Mijn gepersonaliseerde healing- en energiewerkbehandelingen zijn gericht op het herstellen van uw spirituele en energetische balans, waarbij ik streef naar de ultieme helende ervaring. Met zorgvuldig afgestemde therapieën bied ik verjonging, diepe ontspanning en een heerlijke totale lichaamsverzorging. Laat mij u begeleiden naar een staat van welzijn en vernieuwing, waar uw innerlijke harmonie en vitaliteit centraal staan.

Passionate body worker combining all of his knowledge and talent to find and release tension in your body.

Intelligente Massage

Wouter’s aanpak is gebaseerd op verschillende gecertificeerde technieken waaronder: Cranio-sacraal therapie, medische Qi Gong, Tuina (Shiatsu), Chinese geneeskunde en bindweefselmassage.

De combinatie tussen kennis en intuïtie zorgt voor een persoonlijke aanpak. 


Een lichaam heeft immers altijd andere noden, waardoor een massage altijd anders verloopt. Soms moet het loslaten, op andere momenten dan weer helen. Door te luisteren naar de noden van het lichaam, kunnen we de balans tussen lichaam en geest herstellen.

Helende massage

Ervaar een weldadige reis van heling waarin diverse technieken samenkomen. Van het subtiele evenwicht van Cranio-Sacraal tot de revitaliserende kracht van cupping, Medische Qi Gong, Shiatsu, Chinese geneeskunde en fascia manipulatie. Met behulp van een zorgvuldige bodyscan stemmen we precies af welke technieken uw lichaam nodig heeft om volledige ontspanning en herstel te bereiken.

Bindweefsel massage

Diepgaand en weldadig, bindweefselmassage richt zich op de fascinerende wereld van fascia, die een essentiële rol speelt in het verbinden en ondersteunen van verschillende lichaamsweefsels. Met deze massage gaan we verder dan oppervlakkige niveaus en dringen we door tot de kern van uw fysieke welzijn, waar elke aanraking een diepgaand effect heeft op uw totale lichaamsbalans.

ONZE AANPAK

Ons doel is om te beschermen waar jij het meest om geeft!

Bij Sentum hanteren we een uitgebreide en holistische aanpak om uw welzijn te bevorderen, ondersteund door ons multidisciplinaire team van ervaren professionals.

 

Onze benadering begint met een grondig intakegesprek, waarin we uw individuele behoeften, uitdagingen en doelen in kaart brengen. We streven ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw situatie, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen dat het beste bij u past.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder psychotherapie, coaching, mindfulness, relatie- en gezinstherapie, en meer. Door verschillende disciplines te integreren, bieden we een breed scala aan interventies en technieken om u te ondersteunen bij uw persoonlijke groei en herstel.

Tijdens het behandelproces blijven we nauw met u samenwerken, waarbij we regelmatig evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt.

 

Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gesteund voelt op uw reis naar welzijn en zelfontdekking.

Welzijn en groei bij Sentum

Het maken van een afspraak bij een van onze teamleden bij Sentum biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Onze professionele begeleiding en ondersteuning helpen individuen om hun welzijn te verbeteren en om te gaan met uitdagingen op verschillende gebieden van het leven. 


Op korte termijn kunnen cliënten directe verlichting ervaren van stress, angst, of andere psychische klachten. Op lange termijn kan het regelmatig bijwonen van sessies leiden tot diepgaande persoonlijke groei, verbeterde relaties, en een betere kwaliteit van leven.

Wat betreft de kosten, streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. 


Om het meeste uit de sessies te halen, moedigen we cliënten aan om open te staan voor verandering, actief deel te nemen aan het therapeutisch proces, en consistentie te tonen in het bijwonen van afspraken. 


Door zich te richten op zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling kunnen cliënten niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook positieve veranderingen teweegbrengen in hun omgeving en relaties.


Bij Sentum streven we ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen die dat nodig heeft toegang heeft tot onze diensten. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken zonder angst voor oordeel. 


Professionaliteit is voor ons vanzelfsprekend, maar we hechten ook veel waarde aan het bieden van een warme en empathische benadering, waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


"Pure experience, healing touch"

QUOTE

bottom of page