PSYCHOTHERAPEUT ANS VAN ROMPAEY

Ans Van Rompaey: Toegepaste psycholoog & psychotherapeut

"De samenwerkingsrelatie staat centraal in de therapie"

Tijdens mijn opleidingen ben ik meer interesse gaan ontwikkelen voor alles wat te maken heeft met trauma en angsten. Graag help  en begeleid ik mensen die bepaalde zaken moeilijk kunnen plaatsen of het moeilijk vinden om met emoties om te gaan. Dit wordt tijdens het eerste gesprek van dichterbij bekeken waardoor heet mogelijk is om tijdens een  traject krachtige vooruitgang te boeken.

Veilige werkomgeving

Voor mij staat de samenwerkingsrelatie in de therapie centraal. Ik vind het belangrijk in mijn praktijkruimte een veilige omgeving te creëeren waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin we samen op zoek kunnen gaan naar wat helpend is voor jou.

Bots jij op moeilijkheden?

Bots jij op moeilijkheden? Aarzel niet om mij te contacteren zodat wij samen aan de slag kunnen gaan met jouw vraag of probleem, waarbij jij als persoon met jouw situatie op de voorgrond staat.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Je kan bij mij terecht voor verschillende mentaal-emotionele en psychische klachten zoals angstgevoelens, stress, somberheid, omgaan met emoties, laag zelfbeeld,… 

Kennismakingsgesprek

75
  • Per individuele sessie
  • Duur: 60-90min.

Psychotherapie

65
  • Per individuele sessie
  • Duur: 60min.

Kindercoaching

Op maat
  • Afhankelijk van de noden
  • Duur: Te bespreken