PROFESSIONALS

Een ruimte huren voor

jouw professionele activiteiten?

Bij Sentum hebben we een ruim aanbod van ruimtes met een aangename, huiselijke sfeer

Sentum is er voor professionals uit het werkveld die willen groeien in hun kennis, kunde en als persoon. 

We bieden interessante opties voor geïnteresseerden uit het (para)medische werkveld. Onderdeel worden van het Sentum team, co-working speciaal voor de sector, workshops en lezingen voor en door professionals en intervisies en supervisies. 

 Werken binnen Sentum is voor diegene die graag werken in een mooie, professionele groepspraktijk waar ze kunnen kiezen of ze liever onder collega’s of op zichzelf zijn, en waar ze alle voordelen van het zelfstandig zijn en het werken in een groepspraktijk kunnen combineren. 

Administratieve ondersteuning

Voel je instant weerstand wanneer je aan boekhouding denkt en zou je beter je expertise uitoefenen in plaats van met papieren bezig te zijn, dan kunnen wij daar jou met ondersteunen. We bekijken op maat jouw persoonlijke vraag.

Persoonlijk Management

Wil je graag meer halen uit jouw functie als hulpverlener. Wordt je enthousiast van mensen als Esther Perel en Brené Brown en wil je zelf graag expert worden binnen jouw domein, dan helpen we jou mee in dit boeiende traject waar focus, netwerken en kennis samenvloeien.

Ruimtes huren

Ontdek hier het diverse aanbod van ruimtes die we verhuren. Deze kunnen per uur, per blok, per dag of per maand worden ingevuld.

Extra Services

Bij Sentum bieden we extra voordelige services aan waaronder Supervisie, Intervisie, Vermelding op de website, Opleidingen en Workshops

Video afspelen

Kwaliteitslabels

Sentum is steeds actief op zoek naar innovatieve manieren om zoveel mogelijk cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook vinden we het belangrijk om overheidsprojecten te ondersteunen waarbij subsidies worden voorzien zoals bijvoorbeeld werkbaarheidscheques voor bedrijven. Daarnaast werken we samen met partners die reeds veel ervaring hebben in het werkveld. 

Ons intakegesprek is een belangrijke start voor het traject dat elke persoon die de stap naar externe ondersteuning zet. Dit eerste gesprek wordt door onze experts gedaan die daarna de hulpverleners met de beste fit voor het traject betrekken.

We trachten ten alle tijde om onze cliënten, professionals en bedrijven zo snel mogelijk te ondersteunen, dit door samen te werken met zoveel mogelijk sterke partners. Ons no waste programma hoort ook hierbij. We trachten al onze ruimtes zo productief mogelijk te benutten voor zij die het nodig hebben en graag deel willen uitmaken van een groter geheel

Geef je loopbaanbegeleiding of ben je nog in opstart waardoor het nog spannend is om dagdelen te huren, dan hebben we de ideale formule voor jou.  Dankzij ons beurten-abonnement is het mogelijk om te huren op uur/maandelijkse basis 

Voor sommige mensen  is de stap naar een hulpverlener te groot en is een online sessie een ideale manier om kennis te maken met de wereld van de BODY, MIND & SOUL psychologie. Ook werken we met therapeuten in binnen- en buitenland, waardoor anderstaligen ook kunnen worden ondersteund 

Opleidingen

Heb je interesse om een opleiding te volgen rond traumaverwerking, relaxatietherapie, loopbaanbegeleiding of andere interessante topics, stuur dan een mail naar info@sentum.be voor meer informatie.

Nog vragen?

0467 051779

We streven naar een samenwerking die veel voldoening geeft zowel tijdens als na het werk. #samensterk 

Hot Topics & Nieuws

Nieuws &Updates

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van al onze vacatures, opleidingen, workshops en andere vooruitgang binnen Sentum.
    Life is the Dancer and you are the Music
    Ana Canelas
    healing therapist

    Kom jij ons team versterken?

    Stuur snel je CV naar info@sentum.be