ONS AANBOD

Ons aanbod

We omarmen diversiteit, inclusiviteit en een diepgaand respect voor ieders unieke reis naar welzijn

We begrijpen dat welzijn niet beperkt blijft tot één enkel aspect van het leven, daarom richten we ons op een integratieve aanpak die lichaam, geest en emoties omvat.

Sentum, een multidisciplinaire centrum, biedt een unieke en veelzijdige omgeving waarin het welzijn van individuen centraal staat. Ons centrum omarmt een holistische benadering van menselijke gezondheid en geluk, waarbij we streven naar een diepgaand begrip van de verschillende aspecten die bijdragen aan iemands welzijn.

Met een team van deskundigen uit diverse vakgebieden, waaronder psychologie, therapie, coaching, en meer, streven we ernaar om een ondersteunende en inspirerende ruimte te creëren waar mensen hun zoektocht naar geluk en balans kunnen beginnen of voortzetten. We begrijpen dat welzijn niet beperkt blijft tot één enkel aspect van het leven, daarom richten we ons op een integratieve aanpak die lichaam, geest en emoties omvat.

Ons centrum biedt een scala aan diensten, zoals individuele therapie, groepssessies, workshops en coachingstrajecten. Deze zijn ontworpen om individuen te helpen inzicht te krijgen in zichzelf, hun gedachten, emoties en gedragspatronen, en hen te ondersteunen bij het navigeren door uitdagingen en het ontwikkelen van vaardigheden om veerkrachtig met het leven om te gaan.

Een van onze kernwaarden is het bevorderen van een goede teamsfeer en samenwerking binnen het centrum. We geloven dat een positieve en ondersteunende teamomgeving niet alleen de effectiviteit van onze diensten versterkt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers. Door kennisdeling, samenwerking en continue professionele ontwikkeling streven we ernaar om een cultuur te cultiveren waarin iedereen gedijt.

Of mensen nu op zoek zijn naar persoonlijke groei, emotionele heling, stressbeheersing, relatieverbetering of gewoonweg een beter begrip van zichzelf, ons multidisciplinaire centrum kan hiervoor de professionele ondersteuning bieden samen met het team. We omarmen diversiteit, inclusiviteit en een diepgaand respect voor ieders unieke reis naar welzijn. Samen streven we naar het bereiken van een betekenisvol leven vol geluk, balans en persoonlijke vervulling. 

Heb jij interesse om deel uit te maken van zo’n team of een vaste plek te huren binnen deze sfeer, dan heeft Sentum misschien wel een gunstige optie. Het centrum is heel huiselijk ingericht, het geeft een ruim gevoel, en er hangt een aangename relaxe sfeer. Een ideaal kader voor iedereen die graag wil samenwerken met een team of wil omringd worden door een professionele, respectvolle en  aangename werksfeer.  Bekijk snel ons aanbod van ruimtes