Massage en NEI-therapeut MIRIAM HUYSMANS

Miriam Huysmans: Massage en NEI- therapeut

"Everything is connected"

Het is mijn missie om te voorkomen dat jij als natuurlijke pleaser in een depressie of burn-out belandt of een chronische aandoening ontwikkelt. Ik wil jou heel graag leren hoe je EN voor jezelf EN voor anderen kan zorgen en dat dat allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Op basis van wetenschappelijk gebaseerde methoden, leer ik je via oefeningen om terug de taal van je lichaam te begrijpen. Hoe je jezelf snel en eenvoudig tot rust kunt brengen. Ik leer je opnieuw genieten van de kleine dingen. Wat energie is en wat het doet. Welke jouw persoonlijke energetische en emotionele onbewuste blokkades zijn. Hoe jouw energie invloed heeft op je omgeving, gezinsleven maar vooral op jezelf. Kortom het belang van het onderbewuste in het leven.

Mijn zelfontwikkelde stijl is gebaseerd op het vinden van de oorzaak van jouw klachten, problemen, lastigheden en die dan bij de wortel aanpakken op elk niveau. Dat wil zeggen op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch gebied. De body-mind connectie is van cruciaal belang voor mij een blijvend resultaat te bekomen. En elk traject is maatwerk en aangepast aan wat jij op dat moment nodig hebt om een stapje vooruit te zetten.

Er zijn een aantal technieken die ik gebruik in mijn sessies. Ik bekijk wat voor jou op dat moment de beste techniek is en die zet ik dan in. Een combinatie van 2 of meer technieken in 1 sessie is ook mogelijk

Of je kan kiezen voor een bepaalde methodiek of je kiest er voor om een specifiek probleem tot in de kern aan te pakken.

We kunnen ook samen bekijken wat de meest efficiënte manier van werken is voor jou.

NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie)

NEI brengt lichaam en geest, bewuste en onbewuste terug in balans. NEI gaat ook verder en dieper dan gelijk welke andere therapie of behandeling.

                                                                  Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang is een Oosterse buikmassage die je helpt dagdagelijkse stress, spanning en zorgen af te voeren, waardoor de geblokkeerde Chi* opnieuw vrij kan stromen. 

                                                           Trauma therapie

Bijna ieder van ons leeft met de gevolgen van kleine of grotere trauma’s die psychosomatische klachten veroorzaken op langere termijn. Op basis van een wetenschappelijk gebaseerde methode, leer ik je via oefeningen om terug de taal van je lichaam te begrijpen.

                                                  Stress- en burn-out coaching

Ik kan jou als erkend stress- en burn-out coach ondersteunen, begeleiden en aanmoedigen om stappen te zetten naar een aangenamer leven met minder stress. Met als einddoel een volledig herstel en re-integratie op de werkvloer. We zoeken samen uit wat jou helpt om positiever en energieker in het leven te staan, zodat je weer helemaal jezelf kan zijn.

                                                                     Reiki

Een Reiki-behandeling zorgt ervoor dat je weer helemaal in verbinding met je lichaam bent en een diepe ontspanning ervaart.

NEI-therapie

75
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Chi Nei Tsang

75
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Trauma therapie

90
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Stress & burn-out coaching

75
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Reiki behandeling

110
 • Per individuele sessie
 • Duur: 90min.
 • incl. voor & nabespreking