LOOPBAANCOACH TONY RAMBOER

Tony Ramboer
Loopbaanbegeleider

"Klaar om samen op reis te gaan? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! "

Heb je zin om samen op ontdekkingsreis te gaan naar een betere versie van jezelf? Als loopbaancoach sta ik klaar om je te begeleiden op jouw groeipad. Zelf ben ik ook nog volop onderweg, en ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met jou. Mijn achtergrond omvat een brede expertise in Coaching, training, Werving en Selectie, HR Management, Leiderschapsontwikkeling, conflictmanagement, welzijnsmanagement, en meer.

Wat typeert mij? Mijn passie voor zelfontwikkeling en mijn rol als coach worden aangevuld met een schat aan ervaring in Tapascoaching, lichaamswerk, ademhalingstechnieken, sjamanisme, en nog veel meer.

Laten we samenwerken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

"Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB"


In het traject van loopbaanbegeleiding gaan we vooral op zoek naar wie je bent, wat jouw motivatie en drijfveren zijn in je professionele leven en waar jij je energie uit haalt. Daarnaast nemen we jouw talenten onder de loep en bekijken we hoe je die optimaal kan inzetten. Elke begeleiding wordt aangepast aan jouw specifieke vraag en noden.

Loopbaanbegeleiding

40
  • Eerste LBB-cheque
  • Duur: 4 x 60min.

Loopbaanbegeleiding

40
  • Tweede LBB-cheque
  • Duur: 3 x 60min.

Loopbaancoaching

70
  • Zonder VDAB cheque
  • Duur: 60 min.

Tapascoaching

60
  • Vragenlijst
  • & Profiel

Tapascoaching

80
  • Terugkoppeling
  • Duur: 60min.