LOOPBAANBEGELEIDER, LIFE & BUSINESS COACH JOKE HENDERICKX

Joke Henderickx: Life coach, Loopbaanbegeleider en Business coach

"If you're always trying to be normal, You will never know how amazing you can be"

Ik ben coach en therapeut, ik ben moeder en dochter, ik ben partner, ik ben zus, vriendin, collega,…
Ik heb veel rollen. Wie ben ik? Ik ben nieuwsgierig naar het leven, ik ben ondernemend, ik hou van dansen en muziek, ik hou van wandelen, ik hou van de natuur en van de stilte, ik hou van gezellig kletsen met een vriend of vriendin bij een tasje koffie, ik hou van kamperen, ik hou van nietsdoen en samenzijn met mijn partner, ik ben hevige supporter van mijn kinderen,…..ik verdiep mij al meer dan 20jaar in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverruiming,…in de mens en “The meaning of Life”.
In mijn vorig leven maakte ik carrière in de verzekeringswereld en had ik mijn eigen bedrijf. Ik maakte een carrièreswitch, heb mij herschoold en werd zelfstandig coach, een job die mij echt op het lijf geschreven is. Ik ben dankbaar voor alles wat het leven mij tot op heden gebracht heeft.

Ik ben Joke, jouw coach naar VOLUIT LEVEN!

Life coaching

Samen gaan we op zoek naar inzichten, antwoorden en oplossingen zodat jij stappen vooruit kan zetten.

Je voelt dat je vastloopt, je ervaart het leven als zwaar en vermoeiend, je hebt geen of nog weinig energie, je beleeft geen plezier meer aan de dingen die je doet, alles is routine geworden, je leeft op automatische piloot. Je vraagt jezelf wel eens af of het leven niet meer in petto heeft?

En je voelt een verlangen naar meer plezier, meer ontspanning, meer passie, meer genieten, meer jezelf zijn, meer vrijheid, meer ruimte, meer licht, meer lucht…kortom meer LEVEN!

Dan is het nu tijd voor actie, tijd om te reflecteren, tijd om in beweging te komen.
Ik help jou daarbij!

Wat doen we tijdens een coaching sessie?
Ik luister
naar jouw probleem, naar jouw vraag, naar jouw verhaal.
Wat wil je anders? Wat wil je veranderen? We werken rond bewustwording. We gaan kijken naar jouw patronen? Hoe kan je een patroon/de cirkel doorbreken? Hoe kan je tot nieuwe keuzes komen? Hoe kan je terug meer gaan genieten van het leven, van je relaties, van je werk…?

Ik begeleid jou bij het verwerven van inzichten en het vinden van antwoorden zodat jij stappen vooruit kan zetten.

Omdat het leven plezant mag zijn, omdat je mag genieten en omdat je mag kiezen voor dat wat jou blij maakt. Omdat jij belangrijk bent!

Loopbaanbegeleiding

Jouw job is vermoeiend. Je krijgt veel stress van je werk. Je hebt het altijd druk. Plezier maken en ontspannen, wanneer moet je dat nog doen?

Kortom het is allemaal te veel.

Wacht niet tot je ziek wordt, wacht niet tot je helemaal opgebrand bent, wacht niet tot je lichaam “stop” zegt.

Start nu met loopbaanbegeleiding en samen kijken we wat jij nodig hebt om terug meer plezier te vinden in je job en in je leven.

 

Wat mag je verwachten?

 • We brengen samen in kaart wat jij anders wil, wat jouw probleem is.
 • Zo krijgen we een duidelijke “loopbaanvraag” – waar wil je een oplossing voor? Waar wil je aan werken?
 • We onderzoeken wat jij nodig hebt om tot verandering te komen, wat jij kan doen om uit oude patronen los te komen
 • Je leert jezelf beter kennen (je behoeften, je verlangens, je waarden, je normen, je talenten, je patronen, je beperkende overtuigingen, je angsten…)
 • We maken samen een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) – zo maken we concreet welke stappen je kan zetten in de richting van jouw verlangen
 • Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal hebben!

Business coaching

Coaching voor ondernemende vrouwen die :

. elke dag het beste van zichzelf geven in hun bedrijf
. zorgen voor hun medewerkers en het welbevinden van hun team
. ondertussen een gezin draaiende houden en er als moeder en als partner ook echt willen zijn
. een sociaal leven belangrijk vinden en dus ook daar tijd voor vrijmaken
. af en toe van een “niet te lange” vakantie genieten
. ondanks het harde werken nog niet de gewenste resultaten behalen met hun bedrijf
. voelen dat er nog weinig tijd overblijft voor me-time
. zich afvragen hoe ze een betere balans kunnen vinden?


Kortom coaching voor vrouwen die hard werken in hun “eigen” bedrijf, veel zorgen, veel geven tevreden klanten en leveranciers hebben maar voelen dat dit ten koste gaat van zichzelf en/of ten koste van het rendement van hun bedrijf.

Ben jij die ondernemende vrouw die verlangt naar iets meer me-time, naar minder “moeten”, minder “verplichtingen” en “minder geleefd worden” maar dit niet mogelijk acht?
Ben jij onmisbaar in jouw bedrijf? Wil jij daarbij het rendement van je bedrijf verbeteren?

Ik help jou om de balans op te maken. Samen kijken we hoe je een zaak kan runnen, geld verdienen en tegelijkertijd nog kan genieten van je leven.

We brengen in kaart : 

. Wat jij nodig hebt om voluit te bloeien?
. Wat jouw zaak nodig heeft om voluit te bloeien?

En we zullen zien hoe dit met elkaar verbonden is.

Dus coaching voor vrouwelijke zaakvoerders die zichzelf en hun bedrijf naar een hoger level willen brengen op een manier die echt bij hen past!

Ik begeleid jou graag vanuit mijn ervaring als zaakvoerder van een verzekeringskantoor (met 6 medewerkers), vanuit mijn expertise als coach en therapeut, tegen de achtergrond van o.a. het systemisch werk en innerlijk kind therapie.

Je bent heel welkom!

Life coaching

70
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Business coaching

120
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Loopbaanbegeleiding

70
 • Zonder loopbaancheques
 • Duur: 60min.

Loopbaanbegeleiding

10
 • Met loopbaancheques
 • Duur: 60min.
 • Max. 7 sessies