KLINISCH PSYCHOLOOG ANOUK WOUTERS

Anouk Wouters: Klinisch Psycholoog

"You can't pour from an empty cup"

Ik koos voor de studie psychologie omdat ik voldoening haal uit het vooruit helpen van mensen. Ik ben erg gepassioneerd door mijn werk en leg in alles wat ik doe dan ook mijn hart en ziel. Ik kijk steeds vanuit een open blik mee naar ieders zijn uniek verhaal.

Momenteel ben ik ook werkzaam als CAW medewerker in kruispunt.

Wie kan er bij jou terecht?

(Jong)volwassenen die het mentaal moeilijk hebben kunnen, met allerhande problemen dat het leven met zich meebrengt, bij mij terecht.

Wanneer je botst op moeilijkheden waardoor je het bos door de bomen nier meer ziet, kijk ik graag samen met jou naar wat jij nodig hebt om je leven zelf terug richting te geven.

We gaan met andere woorden samen op zoek naar wat jij nodig hebt.

Hoe ga ik te werk?

Ik ga steeds te werk vanuit een persoonlijke, cliëntgerichte aanpak en een open, empathische houding. De cliëntrelatie staat voor mij dan ook centraal.

Hulp op maat

Ik vind het erg belangrijk om te kijken naar wat jij nodig hebt, dit zorgt ervoor dat ieders traject uniek is. Het is niet voor iedereen altijd even duidelijk wat er juist moeilijk loopt, samen kunnen we dit uitzoeken doorheen onze gesprekken. Op jouw tempo kijken we wat jij nodig hebt en wat er voor jou het beste werkt.         

Intakegesprek

70
  • Per individuele sessie
  • Duur: 60min.

Vervolggesprek

70
  • Per individuele sessie
  • Duur: 60min.