JONGERENCOACH PATRICIA GRYSON

Patricia Gryson: Intuïtief en jongeren coach:

"Je hebt geen controle over de golven van de zee, maar je kan er wel op leren surfen"

Ik ben Patricia Gryson,  mama van 2 fijne jongvolwassen kinderen. Het moederschap heeft me heel wat geleerd. Kinderen zijn de grootste, eerlijke spiegels. Ze doen niet wat jij zegt, ze doen wat jij doet. Liefde, mildheid, zorgzaamheid en verbinding zijn dan ook kernwaarden die ik hen graag wil meegeven.

Ik hou van yoga, lezen, koken, zingen, wandelen in de natuur, samenzijn met vrienden en dansen. Ik ben een echte momentgenieter. Ik noem het kleine gelukjes.  Het is vaak in de stilte dat je de mooiste dingen ziet.

Van nabij hoor en zie ik dat veel jongeren zich niet goed voelen in hun vel. Dit vraagt een maatschappelijke aanpak, waar ik me mee voor wil inzetten. Buiten mijn opleiding en ervaring als psychiatrisch verpleegkundige heb ik een certificaat behaald als jongerencoach, om me meer te verdiepen in jongeren hun leefwereld.

Sparkling is ontstaan vanuit een zoektocht naar mezelf, een bewustzijnsontwikkeling. Door oude patronen los te laten, en uit mijn comfortzone te komen, kwamen er nieuwe mogelijkheden en mensen op mijn pad die me in mijn kracht hebben gezet. Dat is wat ik ook met jou wil doen, je in je kracht zetten.

Samen gaan we op zoek naar je belemmerende overtuigingen, je sterktes, je kwetsuren, maar bovenal je kwaliteiten en talenten. Ondanks de moeilijkheden die op je pad komen, nodig ik je uit om op zoek te gaan naar jouw innerlijke sprankel.

Deze coaching is een laagdrempelige hulpverlening, er is geen doorverwijzing nodig. Ik begeleid jou gedurende een aantal sessies met een bepaalde problematiek of hulpvraag. Iedereen is uniek op zijn manier, en dus zal ook elk coaching traject anders verlopen.

Als ouder/gezin kan het soms moeilijk zijn om in verbinding te gaan met elkaar. Graag help ik jullie een weg te vinden om in dialoog te gaan met elkaar.

Thema’s waarvoor je bij mij terecht kan: studie-oriëntatie, omgaan met emoties en prikkels, angst/ faalangst, eenzaamheid, stress, verdriet/liefdesverdriet, hoogsensitiviteit, verlies/scheiding/rouw, nieuw samengesteld gezin.

Is een therapieruimte niks voor jou? Ben je iemand dat graag beweegt? Dan trek ik graag met jou de natuur in om onze coaching te doen. 

 

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

 

Wat mag je van mij verwachten als coach?

 • Veiligheid en vertrouwen
 • Een luisterend oor, zonder oordeel
 • Tools en handvaten om je persoonlijke groei te bevorderen
 • Ontspanningsoefeningen

Mijn missie

Jongeren in zachtheid leren verbinden met zichzelf, maar ook met anderen.
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we in verbinding gaan met elkaar, we veerkrachtiger in het leven staan.

Waar we samen aan werken

 

 • Patronen herkennen en doorbreken
 • Talenten ontdekken
 • Je veerkracht versterken
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Zelfliefde vergroten
 • Leren grenzen stellen
 • Nieuwe inzichten ontwikkelen

Intakegesprek

65
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Coaching sessie

65
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Wandel coaching

65
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.