FLEX RUIMTES

Verhuur

Elke ruimte heeft een uniek kader

Individuele ruimtes

Binnen Sentum hebben we 5 individuele ruimtes van ongeveer 15m² . Deze ruimtes hebben allemaal een eigen karakter en zijn ingedeeld met aangename stoelen, een zetel en/of een bureau.

Deze ruimtes stralen, mede dankzij de kleine details,  een huiselijke sfeer uit en geven jou voldoende ruimte en rust om je werk als expert uit te voeren.

De ruimtes kunnen worden verhuurd per uur, per dag of per blok  van 5 uur en op maandbasis.

Uw cliënten kunnen het gebouw betreden door middel van een persoonlijke QR-code welke zij op voorhand ontvangen. Zij kunnen ook gratis parkeren in de buurt, alsook makkelijk het centrum makkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

 

Massage ruimte

Welkom in onze rustgevende massageruimte. Stap binnen in een oase van rust en ontspanning, waar de zorgen van de wereld vervagen en een gevoel van welzijn je omarmt. Onze prachtige massage ruimte, beschikbaar voor verhuur, is ontworpen om een kalmerende en harmonieuze sfeer te creëren waar zowel masseurs als cliënten zich volledig op hun welzijn kunnen richten.

Onze massage ruimte is beschikbaar voor professionele masseurs en therapeuten die op zoek zijn naar een rustige en goed uitgeruste omgeving om hun diensten aan te bieden. Of je nu ontspanningsmassages, holistische therapieën of gespecialiseerde behandelingen aanbiedt, onze ruimte kan worden aangepast aan jouw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken en ontdek hoe onze massage ruimte kan bijdragen aan de groei en het succes van jouw massagepraktijk. Stap binnen en laat je verwelkomen door de serene atmosfeer die wacht op jou en je cliënten.

Polyvalente ruimte

 Dit is de grootste ruimte binnen Sentum. Ze biedt een oppervlakte van 50m² aan alsook zeer veel  lichtinval.  De aankleding bestaat uit 2 ruime open kasten en 1 zitbank. Afhankelijk van het event kan de ruimte ingevuld worden met het nodige meubilair. De genodigden kunnen het gebouw betreden door middel van een persoonlijke QR-code welke zij op voorhand ontvangen. Zij kunnen ook gratis en gemakkelijk vlakbij parkeren, alsook makkelijk het centrum bereiken met het openbaar vervoer

Deze ruimte is geschikt voor o.a. yogalessen, workshops, lezingen, opleidingen, pr-events,…

 

 

De Vergaderruimte

Deze vergaderruimte is voorzien van een grote tafel met 8 stoelen. Ook een tv-scherm en een whiteboard, welke nuttig kunnen zijn voor presentaties, zijn aanwezig. Er is dus de mogelijkheid om verschillende multimedia tools te voorzien afhankelijk van het doel van de bijeenkomst. De voorzijde van de ruimte is van glas voorzien. Dit zorgt voor de nodige privacy alsook een gevoel van licht en ruimte.

Deze ruimte is  geschikt voor vergaderingen, intervisies, workshops enz. binnen de sociale/(para)medische of welzijnssector.

 

 

 

Kluizenkelder

Deze unieke ruimte geeft een ‘wow’ effect van zodra je binnenkomt. Via een individuele trap kom je langs een grote kluisdeur binnen in de kluizenruimte van een voormalig bankkantoor. Deze bestaat uit een grote ruimte  (50m²) en een kleinere ruimte (10m²). Meer dan 1500 kluisjes, afgewerkt in messing, sieren de muurwanden.

In het midden staat een grote tafel met comfortabel stoelen (10).  De kleine ruimte  biedt de mogelijkheid tot invulling naar wens. Hier kan ook  o.i.d. catering worden voorzien.

Deze ruimte oogt luxueus en charmant tegelijkertijd. Een uitermate klasse volle omgeving voor iedere vergadering of bijeenkomst. Een gesprek in deze ruimte is ook verzekerd van privacy.

 

De keuken

Deze ruimte kijkt uit op de tuin, dus geniet van veel lichtinval. Er staat een grote tafel met 8 stoelen. Er is geen kookvuur, maar dit kan wel in de aansluitende ruimte worden voorzien. Er is een microwave en een compacte oven aanwezig, alsook voldoende servies. 

Deze ruimte is geschikt voor workshops, groepsgesprekken, team meetings, …