ARBEIDSPSYCHOLOOG , PSYCHOTHERAPEUT EN FOUNDER JESS DONCKERS

Jess Donckers: Psycholoog, psychotherapeut & Founder

"Elke worsteling is het begin van een nieuwe groeifase"

Tijdens mijn jarenlange loopbaan binnen de psychologie, zowel binnen het klinische als het arbeidsorganisatorische domein, ben ik erin geslaagd om met veel mensen in een dieper gesprek te gaan. Enerzijds door met hen te praten over hun trauma’s, onzekerheden, schaamte, anderzijds en vooral ook door te luisteren naar hun behoeftes en vragen. 

Dankzij deze input en het mooie aanbod aan theoretisch materiaal binnen de psychologie tracht ik elk onderwerp ten gronde aan te pakken en te boetseren in een mooi boeket waar iedereen mee overweg kan.

Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of loop je vast op je werk dan is loopbaancoaching een interessante en goedkope piste om te nemen. Tijdens meerdere sessies gaan we samen op zoek naar jouw competenties, talenten alsook valkuilen om van daaruit jouw “work-life” nieuw leven in te blazen. Indien je graag wil solliciteren op het einde kan dit mee worden opgenomen in het traject (7u max. via VDAB cheques)

Stress, angst & burn-out coaching

Na een thesis over reïntegratie na burn-out ben ik me ook gaan verdiepen in de oorzaken van dit ziektebeeld en hoe dit preventief kan aangepakt worden.  Analyses van zowel de mentale- als fysieke toestand kunnen veel vertellen over de noden bij  zowel individuen als bedrijven.  

Business coaching

Vanuit mijn ervaring binnen de bedrijfswereld en als psychotherapeut binnen mijn eigen praktijk, ben ik meer gegroeid naar individuele begeleiding van managers en bedrijfsleiders waarbij het mogelijk is naar het privé domein te gaan kijken en dit te koppelen aan het werkdomein 

 

MIJN MISSIE

1

Begrijpen wat jouw onderliggende behoeften zijn

Het is niet altijd evident om jezelf te begrijpen. De talloze uren waarin ik mensen heb ondersteund, hebben me geleerd hoe belangrijk het is je eigen taal te leren (h)erkennen en spreken. Als psycholoog of therapeut kan je hier een dankbare ondersteunende rol in spelen.

2

Zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk ondersteunen

Er is veel ondersteuning nodig bij de mensen, luisterende oren zijn te kort en schouders om op te huilen. Eenzaamheid, zelfdoding en ziektes veroveren steeds meer plek vooraan bij de mensheid. Er is echt werk aan de winkel en heel snel. Deze problematiek aanpakken houdt me heel erg bezig. Hopelijk kan Sentum hier een belangrijke bijdrage toe leveren.

3

Als we tandpijn hebben proberen we dit toch ook niet zelf op te lossen?!

Om onze wagen te laten rijden en kosten te besparen, gaan we geregeld naar de garage voor onderhoud. Om onze tanden gezonde te houden, gaan we jaarlijks naar de tandarts. Willen we mentaal en fysiek in balans blijven, dan gaan we best geregeld naar een therapeut, coach of psycholoog. Van taboe naar normaliteit. We zijn op weg, maar de weg is nog lang en breed.

Loopbaancoaching via VDAB

80
 • Per individuele sessie*
 • Duur: 7x 60min.

Loopbaancoaching

120**
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

Business coaching

150**
 • Per individuele sessie
 • Duur: 60min.

*Werknemers en zelfstandigen  die minstens 7 jaar hebben gewerkt, hebben recht op 2 loopbaancheques. Per cheque betaal je 40€. De eerst cheque geeft recht op 4u loopbaanbegeleiding, de tweede op 3u. In totaal kan je dus voor slechts €80 zeer kwalitatieve ondersteuning krijgen bij mij, een erkend loopbaancoach.  De onderwerpen waar je rond kan werken zijn allemaal werk gerelateerd. Benieuwd of jij ook in aanmerking komt, stuur dan snel een mail naar jess@sentum.be en dan neem ik contact op met jou om alles toe te lichten.  WAAR CHEQUES BESTELLEN? Via deze link

** prijzen exclusief BTW 

Intake gesprek*

75
 • Intakegesprek individueel
 • Duur: 60 min.

Therapeutische sessie

75
 • Individuele sessie
 • Duur: 50min.

SAB-coaching

75
 • Individuele sessie
 • Duur: 50min.

*Een intake gesprek vindt steeds plaats alvorens een traject wordt opgestart. 

Behandelplan S&B-coaching

750**
 • Individuele sessies
 • Duur: 10 x 60min.

Individueel coaching pakket

1950**
 • 1 op 1 coaching
 • 3-daagse training

Businesscoaching pakket

2499**
 • 1 op 1 coaching
 • 3-daagse training

Een behandelplan voor stress & burn-out  geeft jouw een duidelijk kijk op het traject waarin jij stapt.  Na het behandelplan wordt geëvalueerd of er voldoende inzichten, handvaten en draagkracht is om individueel aan de slag te gaan. Is er nog behoefte aan vervolgsessies, dan zullen dit losse afspraken zijn.

Bij de individuele coaching gaan we tijdens een intensieve 3-daagse op zoek naar jouw IK.  We brengen het verleden, het heden en de toekomst in kaart en onderzoeken alle uitdagingen, sterktes, krachtbronnen en andere belangrijke elementen die impact hebben op jouw leven. 

Bij de businesscoaching word je gedurende drie dagen volledig ondergedompeld in de wereld van het ondernemerschap waarbij je enerzijds het bedrijfscomponent volledig in kaart brengt, dit naast jouw persoonlijk component. Deze worden dag 3 op elkaar afgestemd en indien nodig bijgestuurd. 

** prijzen excl. BTW